Hem
019 - 505 52 52
073 - 544 62 00

Eget val -  Service tjänster

Service utan behovsprövning
Personer som är bosatta i Örebro kommun har från och med det år de fyller 75 år möjlighet att beställa servicetjänster utan att någon individuell behovsprövning görs (så kallad biståndsutredning). En servicetjänst kan vara städ, tvätt, inköp m.m. Syftet är att du ska kunna få hjälp med praktiska saker som underlättar ditt vardagsliv och du behöver alltså inte motivera varför du vill använda servicetjänsterna.  
Du som redan har, eller är i behov av hemvård i form av servicetjänster, får välja vem som ska komma hem till dig och utföra dessa. Vare sig du har service via biståndsbeslut eller köper service själv så får du välja utförare. Eget val gäller endast för servicetjänster och inte för personlig omsorg. Du som är 75 år och äldre kan få köpa upp till 8 timmars service per månad utan att ditt behov prövas. Om ni är par (lever ihop) så har ni rätt till 8 timmars service var, dvs 16 timmar total per månad. 

Du måste inte välja
Om du gör ett eget val behöver det inte vara för alla dina servicetjänster. Du väljer utförare för de tjänster du själv vill. Det finns inte heller något datum du måste göra ditt val innan, du väljer när det passar dig bäst. 
 
Omval
Ett syfte med eget val är att göra det lättare för dig att få servicetjänster utförda så du blir nöjd. Du kan med ditt val välja Paura Service AB som din utförare hos service torget. Vi har 14 års erfarenhet inom assistans, ledsagning och omsorg, hushållsnära tjänster och jobbar med Rot-avdrag.

Så här väljer du
För att anmäla ditt val kan du antingen:
•Ringa eller besöka Servicetorget tel: 019-21 40 30 biståndshandläggare som hjälper dig i ditt val.
•Kontakta utföraren Paura Service AB direkt (019-505 5252 eller besök hemsidan www.paura.se).
Bra att veta
Utbildad personal
Vår personal är utbildad. Vi är kunnig i vårt service områden.

Kvalitetsgaranti
Hos hos kan du känna dig trygg. Om det är något du inte är nöjd med åtgärdar vi det direkt.

Ansvarsförsäkring
Om det skulle hända något oväntat då vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador.
Tipsa om denna sida
Tipsa dina kompisar om denna sida.
Facebook
Copyright©2017 paura.se Admin
Paura Service AB
Box 22053, 702 03 Örebro
Telefon: 019 - 505 52 52
Mobil: 0735 - 44 62 00
Epost: info@paura.se